Àmbit de salut
Banner DMD

GRUP DE SALUT

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (fragments comunicats (1).pdf)Fragments comunicats Covid-19Fragments comunicats Covid-19354 kB

Presentació del Grup:

En construcció...

 

 

 

 

26/09/2018- El Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres i l'entitat Dret a Morir Dignament han signat un conveni de col·laboració per vincular-se a promoure la cultura de la mort digna.

https://www.coib.cat/ca-es/sala-de-premsa/noticies-del-col-legi/el-coib-dmd-cat-uneixen-esforcos-per-potenciar-el-coneixement-la-formacio-de-les-infermeres-vinculades-als-processos-de-final-de-vida.html?utm_campaign=influeixes-165&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

06/07/2017- El Col·legi Oficial d'Educadors i Educadores Socials i l'entitat Dret a Morir Dignament han signat un conveni de col·laboració per vincular-se a promoure la cultura de la mort digna. 

30/05/2017- El Col·legi Oficial de Treballadors i Treballadores Socials i l'entitat Dret a Morir Dignament han signat un conveni de col·laboració per vincular-se a promoure la cultura de la mort digna. 

26/05/2017- El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’entitat Dret a Morir Dignament han signat un conveni de col·laboració per vincular-se a promoure els objectius comuns d’impulsar el reconeixement dels drets de la persona malalta.